با هدف عرضه مستقیم کالاهای مورد نیاز مردم؛ نخستین فروشگاه رنجیره‌ای «جاهد بازار» افتتاح می‌شود

اولین فروشگاه رنجیره‌ای «جاهد بازار» با هدف حذف واسطه‌ها و عرضه مستقیم کالاهای مورد نیاز مردم راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی موسسه جهاد استقلال به نقل از روابط‌عمومی شرکت نهاده‌های دامی جاهد، در راستای رسالت وزارت جهاد کشاورزی و برای کمک به سبد معیشت مردم، شرکت نهاده‌های دامی جاهد فروشگاه‌ زنجیره‌ای «جاهد بازار» را با هدف حذف واسطه‌ها و رساندن کالای ارزان به مردم راه‌اندازی می‌کند.

شرکت نهاده‌های دامی جاهد وابسته به موسسه جهاد استقلال، این فروشگاه را با شعار «از مزرعه تا سفره» همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان افتتاح خواهد کرد.

در فروشگاه‌ زنجیره‌ای «جاهد بازار» کالاهای اساسی چون مواد پروتئینی، خواروبار، محصولات بهداشتی و در مجموع بیش از ۲ هزار کالا عرضه خواهد شد.

هدف نهایی شرکت نهاده‌های دامی جاهد از تاسیس «جاهد بازار» این است که شعبه‌های مختلف این فروشگاه را در تمامی استان‌های کشور تاسیس کند.

یکی از مهمترین ویژگی‌های فروشگاه‌ زنجیره‌ای «جاهد بازار» داشتن زیرساخت مجهز به سردخانه‌های زیر صفر و بالای صفر به ظرفیت۵۰ تن است که می‌تواند در زمان‌های خاص برای تنظیم بازار، جوابگوی نیاز‌های مردم باشد.

نخستین شعبه این فروشگاه همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان در مرکز تهران، میدان جهاد افتتاح خواهد شد.