حسینی: روابطعمومی وظیفه اقناع افکار عمومی را برعهده دارد
مشاور وزیر و رئیس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی، گفت: وظیفه اقناع افکار عمومی و اطلاعرسانی برعهده روابط عمومیها است.
به گزارش روابط عمومی موسسه جهاد استقلال، سیدسجاد حسینی مشاور وزیر و رئیس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی ظهر امروز -چهارشنبه ۲۰فروردین- با حضور در موسسه جهاد استقلال با مسعود نمازی دیدار و گفت و گو کرد.
حسینی در این دیدار ضمن تبریک سال نو با اشاره به اینکه وظیفه اقناع افکار عمومی و اطلاعرسانی برعهده روابط عمومی است، گفت: بنابراین روابط عمومی نباید گزینشی باشد و صرفاً با برخی ذینفعان ارتباط داشته باشد. باید تلاش کنیم همه ذینفعان عدالت ارتباطی را احساس کنند.
وی خاطرنشان کرد: اگر نسبت به برخی از عرصهها غافل شویم بخشی از مخاطبان خود را از دست دادهایم برهمین اساس نباید روابط عمومی تکرسانهای باشد.
رئیس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی خاطرنشان کرد: روابط عمومی باید نبض جامعه را اندازه بگیرد و اطلاعات را به مراکز تصمیم گیر وزارتخانه منتقل کند.
نمازی: جنگ امروز جنگ روایتهاست
مسعود نمازی نیز در این دیدار ضمن تبریک سال نو، گفت: رویکرد نوین و جهاد رسانهای در راستای اهداف و سیاستهای بخش کشاورزی در این دوره از فعالیت روابطعمومی وزارت جهاد کشاورزی اتفاق افتاده است.
مدیرعامل موسسه جهاد استقلال افزود: جنگ امروز جنگ روایتهاست و هرکسی که روایت اول و صادقانه را ارائه کند، موفقتر خواهد بود؛ برهمین اساس روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی با حضور دکتر حسینی به دنبال روایتی صادقانه از فعالیتهای وزارت کشاورزی است.
داود نخکوبنیاسر، معاون امور رسانه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و محبوبه خندان، مدیر امور روابط عمومیهای سازمانها شرکتها و موسسات وزارت جهاد کشاورزی به همراه علیرضا مرادی رئیس روابط عمومی موسسه جهاد استقلال نیز در این دیدار حضور داشتند.